Одисеја

(грч. Odysseia) 1. старогрчки еп во кој се опишани десетгодишните лутања и необични доживувања на Одисеј при враќањето од Тројанската војна
2. фиг. авантуристичко патување полно со разновидни настани.

Macedonian dictionary. 2013.

Look at other dictionaries:

  • Asterix and the Black Gold — Infobox Asterix Title=Asterix and the Black Gold Frenchtitle=L Odyssee d Asterix Story=Albert Uderzo Illustrations=Albert Uderzo FrenchDate=1981 EnglishDate=1982 Preceded= Asterix and the Great Divide Followed= Asterix and Son | Asterix and the… …   Wikipedia

  • Хомер — старогрчки поет на кој му се припишу ваат спевовите Илијада и Одисеја …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.