Компјусерв

(анг. CompuServe) една од најголемите компјутерски мрежи
на своите претплатници им нуди размена на фајлови, податоци, електронска пошта, конференции на најразлични проблеми и др.

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.