вербална нота

лол. писмено соопштение (нота) што го составува дипломатски агент без потпис, што содржи само краток извод на усни приговори
2. што се однесува на зборови
3. буквален, од збор до збор
4. грам. глаголски.

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.