Јом Кипур

(хебр.) најголемиот еврејски празник, ден на покајанието за гревовите
се слави на 10 тишри, со пост и молитва.

Macedonian dictionary. 2013.

Look at other dictionaries:

  • Праздники Сербии — Ниже приведён список праздников, которые отмечают в Сербии. Содержание 1 Государственные праздники 2 Религиозные праздники …   Википедия

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.