Евроазија
заеднички назив за Европа и Азија.

Macedonian dictionary. 2013.

Look at other dictionaries:

  • Евроазијци — мелези во Индија од татко Англичанец и мајка Индијка или обратно …   Macedonian dictionary

  • Лома, Александр — Александр Лома Дата рождения: 1955 год(1955) Место рождения: Валево, Сербия Страна …   Википедия

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”