Вајтчепел
(анг. Whitechapel) најсиромашниот и најзапуштениот дел во источниот крај на Лондон.

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”