Бехтеревова болест
(по рускиот невролог В М Бехтерев, 1857-1927), болест на 'рбетот и карлицата што со текот на времето доведува до нивна целосна вкочанетост

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”