Бартолинови жлезди
(по данскиот лекар Бартолин, 1655-1738) жлезди на женскиот полов орган што лачат секрет чија улога е да ја влажни вагината

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”