Атлантски пакт
в НАТО

Macedonian dictionary. 2013.

Look at other dictionaries:

  • НАТО — (скр. од анг. North Atlantic Treaty Organization Организација на Северноатлантскиот пакт или, скратено, Атлантски пакт) сојуз на САД, Велика Британија, Франција, Канада, Белгија, Данска, Исланд, Италија, Холандија, Норвегија, Луксембург и… …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”