тејлоризам


тејлоризам
систем на научна организација на работата и на плаќањето на наемнината наречен по американскиот инженер В. Ф. Тејлор (1856-1915).

Macedonian dictionary. 2013.


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.