Арсен Лупен
(фр Arsen Lupin) крадец-џентлмен, провалник со отмено однесување (од криминалните романи на францускиот писател М Леблан)

Macedonian dictionary. 2013.

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”