инспирира


инспирира
(лат. inspirare) 1. биол. вдише/ вдишува воздух
2. вдахне/вдахнува, одушеви/одушевува, заинтересира
3. поттикне/поттикнува, наведе/наведува на мисла, наговори/наговара.

Macedonian dictionary. 2013.


Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.